Vreau să scriu!

Vreau să scriu… Despre asta va fi primul meu articol, și cu toate că deja sunt 3 zile de când am decis titlul primului meu articol … cumva , cumva tot nu m-am apucat să scriu în el. Evit, pentru că, recunosc, sunt puțin emoționată. Nu am mai scris de mult timp și nu știu dacă mai pot să mă exprim așa. Știu doar că mi-a plăcut să-mi scriu gândurile încă de când eram mică, cu toate că româna era materia pe care o îndrăgeam cel mai puțin. Însă, când deschideam micul meu jurnal cuvintele curgeau ușor și firesc, iar la final mă apreciam singură (sper că nu m-au apreciat și surorile mele – fiind un jurnal desigur). Acum, când mai găsesc fragmente pline de emoții, mă surprinde că sunt scrise de mine. Sunt oare o persoană diferită acum? Nu știu … vom vedea !

Acum 3 zile am găsit un jurnal de al meu, mai vechi, am răsfoit prin el și mi-a plăcut ce am citit. M-am întrebat, oare de ce nu am mai scris ?!  De la 10 ani pâna pe la 25 nu a trecut un an în care eu să nu scriu câteva rânduri , în zilele în care simțeam nevoia . Dar din 2017 … jurnalul meu e gol, asta pentru că am fost prea ocupată  și/sau scrisul de mână mi-a devenit puțin incomod. Lumea a evoluat și jurnalul meu trebuia sa evolueze și el…

Cert e că am decis să îmi fac acest blog, care nu va respecta o temă anume, vreau să fie un blog firesc , despre mine zi de zi, ca un jurnal. Sigur, va fi divers pentru că m-ar plictisi să respect o tematică anume, iar după 2-3 articole aș abandona. Deci “la conclusion: acest blog va fi uneori despre mine, uneori despre viață și alteori despre un simplu fel de mâncare. Ce ziceți, vă veți regăsi în el?

Destul cu “pălăvrăgeala” pentru astăzi . Abia aștept să văd ce îmi rezervă mâine . 

Pupici cu sclipici!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: