Un cățel mititel!

Dacă ați observat sau nu, în pozele de la articolul precendent apare un cățel. Asta nu pentru că l-am pus eu intenționat acolo, ci pentru că a venit ea și nu îmi permite să fac lucruri singură, fără să inspecteze dacă e ceva de mâncare pentru ea. Să va fac cunoștință:

Eu: Ea este Poka, cățelul meu! Poka, acesta este blogul meu!
Poka: Ce e ăsta “blog”? Se mănâncă?
Eu: Nu , nu e de mâncat.
Poka: Atunci “non interesente” , am plecat de aici!

De când mă știu îmi plac câinii. Am avut de mică căței acasă, ai mei sau ai familiei și nu prea îmi vedeam viața fără a avea un prieten blănos alături. După ce m-am căsătorit , Dumnezeu a făcut în așa fel încât eu și cu soțul meu, Eugen , sa găsim o căsuță potrivită pentru noi. Ăsta a fost momentul când am zis “gata!” avem casă acum trebuie doar să ne găsim și cățelul. Inițial ne doream un cățel de rasă pomeranian, și am început să căutăm, dar ei sunt mai greu de găsit.

în timpul acela sora mea, Irina, mi-a recomandat să o urmăresc pe Instagram pe @Coffentropy, și am văzut că și ea avea un cățel, pe care o chema Poca dar nu era un cățel de rasă , ci îl adoptase. Imediat am știut că asta trebuie să fac și eu – trebuie să adopt un cățel. Așa a venit Poka in familia noastră (i-am pus numele Poka pentru că Poca Irinei Rusu ne-a inspirat să o căutăm pe Poka noastră).

Am găsit-o printr-un anunț pe Olx, o doamnă o găsise lângă un tomberon și o îngrijea temporar în speranța că îi va găsi o familie. M-am îndrăgostit din prima de ochișorii ei, și am știut imediat că o vreau. Eugen s-a lăsat puțin mai greu convins dar când a vazut-o prima oară s-a topit și el. Un botic mic, ochișori timizi și urechile mai mari decât ea toată.

Poka – la 3 luni

De atunci viața noastră nu a mai fost la fel de liniștită :)) dar e mult mai frumoasă.

O cheamă Poka, dar o strigăm uneori Doinița ( așa o strigă vecinii pe care îi latră), uneori îi spunem scary dog , nu pentru că e fioroasă ci pentru că e o fricoasă. Îi e frică de pisici negre, de tunete, de artificii ( nu vreți să știți cum ne petrecem revelioanele), de porumbei etc etc etc ..:))) și avem zile grele cu ea încercând să o învățăm să nu mai latre.

Aș putea scrie la nesfârșit despre ea, așa cum aș putea vorbi la nesfârșit despre ea. Acest articol este însă doar o mică introducere, promit să vă spam-ez pe viitor cu multe poze și povestioare amuzante cu și despre Poka.

Pupici cu sclipici!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: