De ce “Dezastru în bucătărie” ?

Te întrebi de ce “dezastru în bucătărie”? Păi, pentru că asta e rezultatul după ce fac eu de mâncare, e dezastru în bucătărie,în schimb te asigur că mâncarea e gustoasă. De câte ori se plânge Eugen ( my hubby) de dezordinea din bucătărie îi reamintesc că “o bucătărie curată înseamnă un stomac gol”. În apărarea mea: când ai un copil de șapte luni în brațe și un cățel (vârstă nedeterminată ) agățat de picior, nu prea îți iese să faci și mâncare gustoasă și să păstrezi curățenia în bucătărie.

Nu sunt nici pe departe un blogger culinar, și nici nu aspir să fiu vreodată. Adevărul e că mie îmi place să mănânc gustos și sănătos și ăsta e motivul pentru care gătesc. De asemenea, sunt și foarte pretențioasă la mâncare, nu mănânc orice (decât dacă mi-e foarte foame, adică 90% din timp).

Gătesc aproape zilnic și îmi place să experimentez în bucătărie, iar când găsesc o rețetă bună îmi place să o împărtășesc.

Voi posta în această rubrică de pe blog, experimentele mele “reușite” în bucătărie, rețete (inexacte) ușor de preparat și cel mai important sănătoase! Mai mult pentru inspirația cititorilor, pentru rețete exacte și perfecte las bucătarii și bloggerii culinari să își facă treaba.

Avertisment: pozele pe care le voi posta la acest gen de articole nu vor fi făcute pe fundalul perfect și decor prestabilit, ci alături de vase murdare, în singurul colț, rămas curat al mesei. Asta e realitatea , mâncarea gustoasă se face cu sacrificiul multor vase murdare.

“Ignor the mess! The food is goooooood 😇“

Pasiune pentru gătit – asta îmi doresc să transmit. Și pentru cei care nu pot vizualiza acest gen de conținut “messy”, prea real, îmi pare rău, dar nu vreau să mă alătur trendului de “viață perfectă” promovat de social media. Un trend, care aparent inofensiv, dăunează foarte mult societății, dar mai mult despre asta într-un alt articol 🙂 .

Pupici cu sclipici!!!

2 gânduri despre „De ce “Dezastru în bucătărie” ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: