Vine, vine primăvaraaaa!!!

Nu , de data aceasta nu e o farsă ca cea pe care am avut-o în februarie când ne-am trezit într-o dimineață cu un soare atât de puternic încât eram gata să aruncăm gecile din șifonier și să ne îmbrăcăm costumul de baie. Ziua aia în care am zis “trebuie să duc lopata de zăpadă la țară” și care a fost urmată de 3 săptămâni de ninsori puternice și temperaturi negative.

Nu, de data asta chiar putem duce lopata la țară! E primăvară!!!

Și pentru că ultima primăvară ne-a găsit închiși în case, ca tot omul ne-am găsit ocupații prin curte, prin grădină. Și ghici ce?! Ne-a plăcut, atât de mult încât anul acesta avem atâtea planuri pentru grădina noastră. De la început de martie, stăm cu ochii pe ce zice Busu, mai, mai nu se încălzește.

Hop! , că a venit și ziua asta, termometrul arată temperaturi pozitive pentru următoarele 10 zile, deci am scos sera, foliile și semințele și ne-am pus pe treabă.

Răzoarele sunt pregătite din iarnă, cu pământ nou și compost BIO făcut de noi, anul trecut pământul cumpărat nu prea ne-a ajutat așa că am găsit o soluție.

Pentru început am pus ceapă, salată, ridichii și muuulte flori, încă e frig noaptea și nu ne riscăm să punem și alte legume.

Mini sera am cumpărat-o de pe Emag.ro pentru a ne face răsadul propriu ( e mai mult o încercare pentru noi, sper să ne reușească). Semințele le-am comandat de pe SeminteFlori.com , anul trecut am comandat câteva semințe de flori de la ei și au fost superbe, au ieșit 100%, speră să nu ne dezamăgească nici anul acesta.

Acum nu ne mai rămâne decât să așteptăm!

Pupici cu sclipici!

2 gânduri despre „Vine, vine primăvaraaaa!!!

  1. Abea astept sa iti vad minunata gradina, sunteti gospodari adevarati, iar acum aveti un motiv in plus sa plantati in gradina, totul bio pentru seful famililiei. Mult Success ❤️

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: