Cea mai fericită zi din viața mea – Ziua când am devenit mamă

21.08.2020 , ora 10:59 momentul in care i-am auzit pentru prima oară vocea. Nu o să uit niciodată acel mic oftat pe care l-a scos, pentru că atunci am cunoscut cu adevărat dragostea pură. Cea de care scrie în Biblie în versetul pe care îl admir atât de mult.


Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate, dragostea nu pizmuieşte, dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău,
nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr,acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul.

1 Corinteni 13:4-7

Apoi l-am văzut, și din acel moment viața înainte de el cumva și-a pierdut sensul. Mi se confirma totul în minte, DA, pentru tine am trăit până acum, ca să ajung să te cunosc și pentru tine de acum încolo voi trăi și lupta și cu mai multă forță.

Un moment, o clipă și totul s-a schimbat , avea să devin o altă Claudia, aceiași persoană dar cu o inimă diferită , o inimă de mamă

Am știut mereu că vreau să fiu mămică, și adânc în sufletul meu neîmplinirea acestui vis era și cea mai mare frică a mea, frică care a fost învinsă de tine, băiețelul meu. Dar care a fost înlocuită de una și mai puternică, una despre care nu poți vorbi, o frică pe care orice mamă o poartă cu ea până la sfârșitul vieții.

Damian-Gabriel” acest nume care mi-a fost tatuat pe inimă și care indiferent de însemnătatea lui pentru mine el acum se traduce ca “FERICIRE”.

Cea mai fericită zi din viața mea e ziua în care te-am cunoscut pe tine băiețelul meu.

Semnat, o mamă…

2 gânduri despre „Cea mai fericită zi din viața mea – Ziua când am devenit mamă

  1. Acea zi specială în care s-a născut finuțul nostru Damian este una foarte importantă pentru noi, părinții lui spirituali. Este o minune de băiat și îi dorim o viață binecuvântată, plină de zâmbete și bucurii !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: