O zi din viața lui Poka!

Ne trezim de dimineață și primul lucru pe care îl face e să vină să ne miroase la gură. Idee nu avem de ce face asta, dar dacă nu o lași să te miroase se ține toată ziua după tine până o lași să își facă ritualul (la fel se intampla si cu musafirii – ” sorry”). Apoi dacă am trezit-o prea devreme se duce și mai doarme puțin. 

La micul dejun, după ce și-a mâncat mâncarea ei își ia locul de cerșit de lângă tine și încearcă pe rând diverse tactici pentru a obține mâncare de la tine. Întâi face ochi mici, de parcă ar plânge, dacă nu te uiți la ea “ te înjură” puțin în limba ei, te uiți la ea -repede face ochii mici :

Poka: Sunt atât de flămândă că as putea sa mor“ .

Tati se întoarce la birou, mami stă cu Damian – Poka se duce la geam și o vede pe Milie, motanul nostru, și începe a lătra și zgârâia geamul ca să îi deschidă cineva , trebuie să o miroase și pe ea/el pe botic “repede, deschideți ușa!!!”. 

 Dacă e zi călduroasă Poka mai stă pe afară și apără curtea de pisici, păsări, mașini care trec pe drum și de marele dușman-curierul.

Când mami iese cu Damian pe afară e bucurie mare, Poka sare în sus că mergem la plimbare, de bucurie sare și pe Damian să îl pupe de drag ce îi e de el. :))

Tati a terminat munca asta înseamnă joacă: “adu mingea, aruncă mingea, aleargă, aleargă, prinde mingea, adu mingea…” . Până obosește tati , Poka nu obosește niciodată.

După amiază vine Toby (cățelul bunicilor lui Damian) pe la noi, stres mare pe Poka, trebuie să îl apere pe Damian de Toby. De câte ori încearcă să se apropie de el se pune în fața lui și îl oprește.

Vine seara și încep negocierile:

  • Poka: Tati, eu vreau să dorm în pat cu tine!
  • Tati: Poka , nu se poate , tu trebuie să dormi în patul tău.
  • Poka: “No interesente” o să bat în ușa de la bucătărie până mă iei în pat cu tine.

 Și așa a mai trecut o zi din viața ei de câine.

Pupici cu sclipici!

Semnat, mami de Poka!

2 gânduri despre „O zi din viața lui Poka!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: